Apeuberga.cat Comerç minorista Berga

4 - Un espai d'excel·lència Comercial

L'Apeu de Berga ofereix serveis diferenciats i d'última generació, fonamentats i dissenyats des de la base dels actuals avanços tecnològics i les noves formes de consum de la societat

02/10/2023

L'Apeu de Berga ha d'oferir una carta de serveis diferenciats i d'última generació, fonamentats i dissenyats des de la base dels actuals avanços tecnològics i les noves formes de consum de la societat, amb l'objectiu de satisfer les necessitats dels operadors de la zona, així com les dels clients i visitants.

4.1 Creació d'una zona d'exel.lència comercial

Transmetre la millor versió de Berga i disposar d'un entorn i un paisatge urbà adequat i agaradable, no ens serà suficient. Crearem una carta de serveis  de valor afegit per facilitar la vida de la ciutadania de Berga i dels visitants de la ciutat, així com la dels membres de l'Apeu.
 

4.2 Creació d'una experiència única.

La satisfacció de cada client que ens visiti, serà el repte de cadascun dels operadors de l'Apeu, gràcies a la millora contínua en l'atenció, i amb el suport de la gerència de l'Apeu.

4.3 Fidelització de clients

Promoure les visites recurrents dels clients als diferents negocis amb programes de fidelització, estructurals sobre una base tecnològica que faciliti aquesta tasca a clients i comerciants.

4.4 Innovació a l'espai urbà

Wifi gratuïta possibilitat de recollida de compres fora d'horari, informació a través de pantalles digitals, entrega a domicili, ... el valor afegit de la nostra ciutat.