Apeuberga.cat Comerç minorista Berga

3. Un espai més unit

Berga Comercial està fent una gran tasca de dinamització i promoció de l'entorn, amb nombroses campanyes, iniciatives i activitas que involucren el comerç del municipi.

13/10/2023

Berga Comercial està fent una gran tasca de dinamització i promoció de l'entorn, amb nombroses campanyes, iniciatives i activitats que involucren el comerç del municipi. D'aquesta manera, i aprofitant els grans recursos a nivell cultural i de patrimoni que ofereix Berga aquesta tercera línia d'actuació busca continuar potenciant i promocionant l'espai comercial de la localitat.

3.1 Cultura tot l'any

Promoure la cultura mitjançant l'organització dels diferents esdeveniments, siguin actuacions musicals, de teatre, etc., que tinguin lloc a l'entorn de l'APEU i que ajudin a identificar el projecte amb el municipi.

3.2 Impuls de la marca comercial

Una estratègia d'identitat de la marca que permeti promocionar Berga i el seu entorn a l'exterior i contribueixi a la  dinamització de l'activitat econòmica i el turisme. Tot creant una agenda d'esdeveniments diferenciadors i singulars.

3.3. Comunitat forta

Establir unes sessions de treball entre comerciants, entitats, representants de la ciutadania i de l'APEU per tal de comentar problemes o aspectes que es podrien millorar, consensuar propostes, iniciatives i activitats que ajudin a dinamitzar l'entorn, tot creant una comunitat unida i forta que remi en una mateixa direcció.

3.4. Estratègies de fidelització 

Crear un conjunt d'activitats, concursos i sortejos potencials des de l'APEU que fomentin la fidelització dels visitants i que alhora els permeti continuar consumint quan no es troben al municipi. Implicar tant a residents com a turistes en les dinàmiques de l'APEU. 

Abans

Després